Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Generelle vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser ("Vilkårene"), som kan ændres fra tid til anden, gælder for alle tjenester ("Tjenesterne"), der stilles til rådighed af Guldsmeden Hotels, Gullfossgade 4, 2300 København S ("Guldsmedenhotels.com") online, via mobile enheder, pr. e-mail eller pr. telefon. Ved at bruge tjenesterne herunder ved hjælp af vores hjemmeside www.guldsmedenhotels.com eller en af vores applikationer (f.eks. Friendsoftehfamily.club) uanset platform og/eller ved at gennemføre en reservation, accepterer du vilkårene.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver, hvordan Guldsmedenhotels.com behandler dine personoplysninger. "Personoplysninger" er alle oplysninger, som man direkte eller indirekte kan identificere en fysisk person med. Læs venligst denne privatlivspolitik omhyggeligt for at forstå, hvordan og til hvilke formål vi behandler dine personoplysninger. Vi tilstræber at holde et højt niveau af beskyttelse af din integritet. Guldsmedenhotels.com behandler hovedsageligt personoplysninger for at udvikle og vedligeholde tjenesterne, håndtere dine bookinger, forbedre din oplevelse og kommunikere med dig.

Indsamling af personoplysninger

Når du besøger og bruger vores websted/app, behandler vi personlige oplysninger om dig ved hjælp af cookies. Disse data bruges til at forbedre vores websted, brugeroplevelsen og til at yde kundesupport. Vi behandler også dine personoplysninger, når du bruger funktioner på vores websted, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, sender os data eller anmoder om oplysninger om en eller flere af vores tjenester, når du søger efter et hotel og bekræfter en hotelbooking. De personoplysninger, vi behandler, er: IP-adresser (bruges i vores midlertidige logfiler i op til 5 dage, hvorefter de slettes). Kontaktoplysninger såsom navne, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, firmanavne og andre identitetsoplysninger, som du oplyser, når du foretager din reservation (f.eks. vedrørende personer, du rejser med) Ønsker eller særlige behov, som du tilføjer i kommentarer, når du foretager en reservation Oplysninger vedrørende dine hotelsøgninger og dine hotelreservationer via vores webside/app Vi kan bruge dine personoplysninger til følgende formål: Behandlingen er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig. Hvis du foretager en hotelsøgning eller en reservation, behandler vi personoplysninger for at kunne levere vores tjenester. Personalisering af din oplevelse på vores websted: Vi kan bruge de personoplysninger, vi indsamler om dig, til at give dig en personlig oplevelse på vores websted, f.eks. ved at give dig indhold, som du måske er interesseret i, og gøre navigationen på vores websteder lettere. Markedsføring: De personoplysninger, du giver Guldsmedenhotels.com, kan bruges af os til direkte markedsføring. Du kan til enhver tid vælge ikke at modtage markedsføringsmateriale fra os ved at følge afmeldingsvejledningen i hver e-mail, du modtager, ved at angive dette, når vi kontakter dig, eller ved at kontakte os direkte på booking@guldsmedenhotels.com.

Deling og videregivelse af oplysninger

Vi kan dele personoplysningerne med andre, f.eks. vores hotelpartnere eller virksomheder, der leverer tjenester til hotelpartnere (f.eks. channel managers, digital guest), hvis du foretager en booking. Vi deler ikke i øvrigt personoplysninger med tredjeparter, bortset fra kravet om at videregive dine personoplysninger i henhold til loven, når vi med rimelighed mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte Guldsmedenhotels.coms rettigheder eller ejendom eller andre, når vi har rimelig grund til at tro, at sådanne rettigheder eller ejendom er blevet eller kan blive påvirket. Mobile apps og brug af personoplysninger i forbindelse med sociale medier: Guldsmedenhotels.com kan stille mobilapplikationer til rådighed til download fra forskellige markedspladser for mobilapplikationer. Vi kan også direkte eller indirekte stille værktøjer til social computing til rådighed for at muliggøre online deling og samarbejde mellem medlemmer, der har registreret sig til at bruge dem. Disse kan omfatte fora, wikier, blogs og andre sociale medieplatforme. Når du downloader og bruger disse applikationer eller registrerer dig for at bruge disse værktøjer til social computing, kan du blive bedt om at oplyse visse personoplysninger. Disse applikationer og værktøjer kan indeholde erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger med specifikke oplysninger om deres indsamlings- og håndteringspraksis. Læs disse supplerende erklæringer for at forstå, hvad værktøjerne og programmerne kan gøre. Ethvert indhold, som du lægger op, f.eks. billeder, oplysninger, meninger eller andre typer personlige data, som du gør tilgængelige for andre deltagere på disse sociale platforme eller applikationer, er ikke omfattet af denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Sådant indhold er snarere underlagt anvendelsesvilkårene for disse applikationer eller platforme og eventuelle yderligere retningslinjer og oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med deres anvendelse samt den proces, hvormed du kan fjerne dit indhold fra sådanne værktøjer eller få hjælp til at gøre det. Se dem for bedre at forstå dine, vores og andre parters rettigheder og forpligtelser med hensyn til sådant indhold. Du skal være opmærksom på, at det indhold, du lægger ud på sådanne sociale computerplatforme, kan blive gjort bredt tilgængeligt for andre.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Når du besøger vores hjemmeside, er grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger, at det er nødvendigt for os for at forfølge vores legitime interesser i at forbedre vores hjemmeside og kundeoplevelse, jf. Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri bevægelighed for sådanne oplysninger (persondataforordningen), der trådte i kraft den 24. maj 2016 og vil finde anvendelse fra den 25. maj 2018 ("GDPR"), artikel 6, stk. 1, litra f).

Når vi behandler personoplysninger for at kunne levere vores søge- og bookingtjenester, kan grundlaget for behandlingen være, at det er nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt, hvor du er part, jf. GDPR-artikel 6, stk. 1, litra b), eller er nødvendig af hensyn til det grundlag, som legitime interesser, vi forfølger i at levere vores tjenester, jf.

Ud over ovenstående kan vi behandle dine personoplysninger til sporing og profilering med henblik på direkte markedsføring, adfærdsannonce, placeringsbaseret annoncering og/eller sporingsbaseret digital markedsundersøgelse, eller hvis du abonnerer på nyhedsbreve og andet marketingmateriale. I disse tilfælde er grundlaget for denne behandling GDPR, artikel 6, stk. 1, litra a), eller artikel 9, stk. 1, litra a).

Vi mener ikke, at vores hjemmeside appellerer til børn, og de er heller ikke rettet mod børn under 16 år. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra personer under 16 år. Hvis du er forælder til et barn under 16 år, og du mener, at dit barn har givet os oplysninger om sig selv, bedes du kontakte os.

Dine rettigheder som dataemne

Du har en række rettigheder vedrørende personoplysninger vedrørende dig. Guldsmedenhotels.com er forpligtet til at hjælpe dig med at udøve dine rettigheder som enkeltperson og til at gøre det bedes du kontakte os. Disse rettigheder omfatter:

Du kan få at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, til hvilke formål vi behandler dem, og om vi videregiver oplysningerne til andre;

At rette dine personoplysninger, hvis de er forkerte;

I visse tilfælde kan du få slettet nogle eller alle dine personoplysninger;

I visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset til lagring;

At overføre eller modtage de personoplysninger om dig, som du har givet os, når retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke eller en kontrakt med dig, medmindre det er et spørgsmål, der er omfattet af GDPR, artikel 20, stk. 3 eller 4 (såkaldt dataportabilitet);

I visse tilfælde og af grunde, der vedrører din særlige situation, til enhver tid at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger;

At tilbagekalde ethvert samtykke, som du har givet til behandling af dine personoplysninger, uden at det berører lovligheden af den behandling, der var baseret på samtykket før tilbagekaldelsen;

For at indgive en klage til en tilsynsmyndighed: eller

Ikke at blive underlagt en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, som har retsvirkninger vedrørende dig eller på lignende måde påvirker dig væsentligt, medmindre afgørelsen er nødvendig for at indgå eller opfylde en kontrakt mellem dig og os, eller afgørelsen er tilladt i henhold til EU-retten eller medlemsstaternes lovgivning, som vi er underlagt, eller afgørelsen er baseret på dit udtrykkelige samtykke.

Informationssikkerhed og -nøjagtighed

Vi bestræber os på at beskytte dine personoplysninger og bevare deres nøjagtighed, og for at gøre det implementerer vi rimelige fysiske, administrative og tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de personoplysninger, der er indsendt til os, både under overførslen og når vi modtager.

Fastholdelse

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at give dig mulighed for at bruge vores tjenester, for at levere vores tjenester til dig (herunder tjenesten fra en onlinebrugerkonto (hvis den oprettes)), for at overholde gældende lovgivning, for at løse tvister med andre parter og på anden måde om nødvendigt for at give os mulighed for at drive vores forretning, herunder for at opdage og forhindre svig eller andre ulovlige aktiviteter. Hvis du ønsker at anmode om, at vi ikke længere bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os på booking@guldsmedenhotels.com. Vi forbeholder os ret til at opbevare og bruge dine personoplysninger efter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.

Følsomme data

Medmindre der specifikt anmodes om det, beder vi dig om ikke at sende os, og du videregiver ikke, på eller via Tjenesterne eller på anden måde til os, følsomme personoplysninger (f.eks. CPR-nummer, skatteyderidentifikationsnummer, pasnummer, kørekortnummer eller andet statsudstedt identifikationsnummer; økonomisk kontonummer, med eller uden kode eller adgangskode, der giver adgang til kontoen , kredithistorik; eller oplysninger om race, religion, etnicitet, sexliv eller -praksis eller seksuel orientering, medicinske eller sundhedsmæssige oplysninger, genetiske eller biometriske oplysninger, biometriske skabeloner, politiske eller filosofiske overbevisninger, politisk parti- eller fagforeningsmedlemskab, baggrundskontroloplysninger, retsdata såsom strafferegistre eller oplysninger om andre retslige eller administrative procedurer).

Cookies

Cookies: En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på en brugers computer til registreringsformål. Vi bruger cookies på dette websted. Cookies kategoriseres typisk som "session"-cookies eller "persistent"-cookies. Sessionscookies hjælper dig med at navigere effektivt gennem hjemmesiden og holder styr på din progression fra side til side, så du ikke bliver spurgt om oplysninger, du allerede har givet under det aktuelle besøg. Sessionscookies gemmes i midlertidig hukommelse og slettes, når webbrowseren lukkes. Permanente cookies, derimod, gemmer brugerens præferencer for det aktuelle og efterfølgende besøg. De skrives på din enheds harddisk og er stadig gyldige, når du genstarter din browser. Vi bruger sessions-ID-cookies, disse cookies er midlertidige og udløber, når du lukker din browser (eller når din session slutter). Vi bruger præference-cookies, når du er en registreret bruger og logger ind. Disse cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske de valg, du tidligere har truffet, f.eks. hvilket sprog eller hvilken valuta du foretrækker, eller hvad dit brugernavn og din adgangskode er, så du automatisk kan logge ind. Hvis du afviser cookies, kan du stadig bruge vores websted, men din mulighed for at bruge nogle områder af vores websted, såsom konkurrencer eller undersøgelser, vil være begrænset. Nogle af vores forretningspartnere kan bruge cookies på deres websteder. Vi har ingen adgang til eller kontrol over disse cookies. Denne fortrolighedspolitik dækker kun brugen af cookies på Guldsmedenhotels.com; den dækker ikke brugen af cookies fra annoncører. Du kan til enhver tid ændre dit valg ved at ændre dine browserindstillinger. Hvis du deaktiverer cookies, som vi bruger, kan det påvirke din brugeroplevelse.

Links til andre websteder

Det Guldsmedenhotels.com websted kan indeholde links til andre websteder, der ikke ejes eller kontrolleres af Guldsmedenhotels.com. Vær opmærksom på, at Guldsmedenhotels.com ikke er ansvarlig for sådanne websteders praksis for beskyttelse af personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at være opmærksom, når du forlader vores hjemmeside, og til at læse erklæringerne om beskyttelse af personlige oplysninger på alle websteder, der indsamler personoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder kun for personoplysninger, der indsamles af denne hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller vores håndtering af dine personlige oplysninger, eller hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmails fra Guldsmedenhotels.com, bedes du kontakte os på booking@guldsmedenhotels.com eller følge afmeldingsinstruktionerne i hver markedsføringsmail.

Klager

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Borgergade 28, 5. DK-1300 København K

+45 33 19 32 00

dt@datatilsynet.dk